tjänster

Psykoterapi

Psykoterapi

När vi inte hittar vägar att må bra och hantera livets utmaningar på egen hand eller med stöd av våra närstående, kan det vara en god idé att gå i psykoterapi. Vi arbetar tillsammans och väljer den metod som passar dig och dina behov.

Parterapi

Parterapi

Kärlek och närhet tillhör våra viktigaste behov men relationer innebär också känslomässiga utmaningar. I parterapi arbetar vi tillsammans för att stärka er relation och hjälpa er att komma närmare varandra.

Psykolog för barn, unga och föräldrar

Barn, unga och föräldrar

Barn, tonåringar och unga vuxna kan ha det kämpigt, må dåligt och behöva psykologisk behandling. Då hjälper jag gärna till. Jag erbjuder också kvalificerat och individuellt anpassat föräldrastöd.

Coaching

Coaching

Har du kommit till en punkt i livet där du längtar efter förändring men har svårt att komma vidare? Genom coaching ger jag dig stöd att växa och utvecklas både som person och i ditt yrkesliv.

Konsultation och handledning

Konsultation och handledning

Jag erbjuder professionellt stöd och psykologisk konsultation till personer och grupper som i sitt arbete möter barn, ungdomar, föräldrar och familjer.

Föreläsningar psykolog

Föreläsningar

Söker ni en föreläsare eller utbildare? Jag bidrar gärna till fortbildning och kompetensutveckling för personal inom bl.a. skola, hälso- och sjukvård samt socialtjänst.